persoonlijk/REVIEW/uiterlijk

REVIEW: ACNE KILLER MASKER (het veelbesproken zwarte masker)

Hi beauty’s,

Op Facebook komen veel advertenties voorbij over het Acne Killer masker, je kan ‘m bijna niet gemist hebben.
Er waren veel uiteenlopende meningen en na alle commotie rondom het zwarte Acne Killer masker was het natuurlijk tijd om dit zelf uit te proberen.
Lees, kijk en huiver..

1
De verpakking, simpel en duidelijk.

2
En wat zit er in?.. Water, diep zee mineralen en parfum?! Ik zie liever geen parfum in een masker. De geur was wel lekker fris.

3
Hoe te gebruiken? Een naar mijn mening te korte handleiding. En PEL?? het masker voorzichtig af haha.. OMG ik voel me net een mandarijntje ❤

4
Het masker zelf is dik en blijft goed zitten op het gezicht na het aanbrangen. Het lijkt wel of ik teer op m’n gezicht heb.

5
Hmmm lekker.. Wel handig voor 5 december de kleur.

6
En mijn gezicht na 30 minuten, klaar om het masker er af te halen. Ouch!

7
Mede door de ophef over de pijn die het zou doen om dit masker van het gezicht te verwijderen wilde ik ‘m uitproberen.. Zou het nou echt zo’n pijn doen, en waarom dan?
Op de foto zie je al dat hij goed aan mijn gezicht vast zit en JA ik kan je vertellen dat het niet fijn voelt.

8
Deze foto is genomen 15 min na het verwijderen van het masker. Zoals je zelf kan zien heeft hij zijn sporen nagelaten.
En oke minder fris maar dat zwarte stipje dat was dus een puistje, het zwarte kreeg ik er niet meer uit. steenvast zat het en zelfs met een pincent was het er niet uit te krijgen..

10
Waarom doet het verwijderen nou zo’n pijn? Vele gebruikers denken dat dit komt omdat het al het vuil uit je gezicht meeneemt. Dat deze pijn juist goed is omdat het zou betekenen dat het masker echt iets voor je doet. Echter is dit niet het geval.
Zoals je op deze foto kan zien trekt dit masker gewoon je gezichtshaartjes mee uit je hoofd. En ja haal even een epilady over je gezicht -niet dat iemand dat zou doen, maar- dat doet natuurlijk pijn.

Ik heb overigens zelf geen acne, een vriendin van mij heeft dit wel. Haar conclusie na een aantal keer herhalen is zero.
Het masker heeft helaas niet geholpen en de puistjes zijn niet minder geworden.

Zou jij dit masker uit willen proberen?
Of heb je het Acne Killer masker zelf geprobeerd, zo ja wat vindt jij ervan?

See you soon, love Julsy xoxo

45 thoughts on “REVIEW: ACNE KILLER MASKER (het veelbesproken zwarte masker)

    • Dat zijn mineralen uit de dode zee 😉 Is goed voor je huid, zeker als je een probleemhuid hebt (acné, schilfers, jeuk, eczeem e.d.). Dus dat is geen bullshit. Maar ik kon me ook al niet voorstellen dat iets wat zo vastgeplakt zit aan je huid goed zou kunnen zijn en dat je een mooi resultaat zou krijgen. En dan is het volgens mij ook nog eens zo dat als je gevoelig bent voor couperose dat dit soort ongein het proces alleen maar versnelt. Beter een gezond maskertje in de keuken maken of bij de tuinen halen dus 🙂

      • Het zwarte masker is een masker gelijk andere. Gewoon niet te dik opbrengen en afhalen met warm water (handdoek), Totaal geen probleem mee.

  1. Kijk, dit is nou een vriendelijk product, als je een kaal hoofd wilt! Damn girl, dat lijkt mij verdomd zeer doen! Ik zit altijd al tegen het plafond, als ik zo’n peeloff masker gebruik, maar dit is helemaal pijnlijk. Jammer dat hij ook niet werkt, maar god damn.. Wat heb jij een schitterende wenkbrauwen! WAUW.

  2. Het enige dat echt helpt bij een onzuivere huid is een salicyl-zuur-product (of glycol-zuur). Deze exfoliant reinigt tot diep in de porien en verkleint ook de porien! Lees maar eens de sites van dermatologen Jetske Ultee of Paula Begoun (Paula´s Choice)… Ik ben een 45-jarige vrouw en heb al sinds mijn jeugd last van onzuivere delen in het gezicht (kin, voorhoofd, wangen, neus), maar heb wel spectaculaire resultaten verkregen met het gebruik van een salicyl-zuur-gel, waarin ook vitamine A zit (van La Roche Posay/apotheek). Al die maskers of strips die zogenaamd de mee-eters wegwerken, zijn buitengewoon slecht voor de huid, omdat ze de huid vaak beschadigen! Ze werken ook helemaal niet op de lange duur, salicyl-zuur daarentegen wel. Groetjes, Maria

      • Wat een waardeloos flut masker en ook nog is hartstikke duur als je m besteld. Ik ga liever voor een maskertje van Dr. Hoogland en breng binnenkort een bezoekje aan de schoonheidsspecialist, ik denk dat dat beter werkt.

  3. Het hoeft maar 10 minuten op je gezicht en daarna een lekkere dag- of nachtcreme erop. Bij mij heeft het geen enkel spoor nagelaten! Topper!

  4. Mijn acne was in een week weg door geen melk meer te drinken, sudocreme, appelazijn drinken en biergisttabletten 😀 Echt geweldig! Zouden meer mensen moeten proberen.

  5. Hellow,

    Ik heb de peel off masker geprobeerd.. en ik vind hem heel goed.. natuurlijk helpt het niet tegen extreme acne, maar tegen mee-eeters, haartjes of schilvers werkt deze peel off masker supergoed..

    als het te pijnlijk is om het eraf te halen maak je het een beetje nat met warm water en gaat het prima..

    Toen ik deze peel off op mijn gezicht deed.. dacht ik wauw zit er latex op mijn gezicht.. maar leuk en zeker handig.. proberen waard

  6. Het beste middel is nog altijd een honing-kwark masker!
    Je pakt kwark ( ik heb met 40% vet, het is alleen maar goed voor je huid) en doet daar twee eetlepels honing (Honing heelt de huid!!) bij, en voila!
    Je ziet na 1-2 weken resultaat.

  7. Ik zoek iemand voor 23 november om 11.00 uur in de buurt van Utrecht die heel erg kast heeft van acne. Je krijgt een reiskostenvergoeding, presentje en nog een vergoeding voor je tijd. Ik studeer voor acne specialist. Mail als je geholpen wil worden.

Plaats een reactie