About me

1
Rosan, aangenaam ja dat klopt Rosan is mijn echte naam en dus niet July maar daar zal ik je later meer over vertellen, ik ben 21 lentes jong en woon samen in een gezellig rijtjes huis in Amsterdam-west.
Oorspronkelijk ben ik een geboren en getogen Amersfoortse dame maar drie jaar geleden ging ik voor de liefde naar de grote stad, een stad waar ik dol op ben en geen genoeg van kan krijgen.. yes it’s is my precious Amsterdam.
Maar nu even verder met July, wie, wat, waar is July? July is ontstaan door mijn vriend, het is dus eigenlijk een koosnaampje en sinds die tijd is het July voor en July na, in het domeinregister was mijn echte naam al in gebruik en dus moest ik iets anders verzinnen.
Via een website heb ik ideeën gevraagd en Beauty by July was geboren!
Maar waar komt de beauty dan vandaan July? Vroeger als kind was ik al creatief ik wist altijd van niets iets te maken en ik begon met teken, dit werd schilderen en uiteindelijk in de puberteit uitte ik mezelf met make-up.
Ik ben nu ‘volwassen’ maar van de make-up ben ik nooit afgekomen ik vind het echt ge-wel-dig.
Afgelopen jaar ben ik dan ook begonnen met een opleiding nagel styliste gevolgd door een opleiding visagie.
De verslaving is alleen maar meer gegroeid en ik heb een breder aspect van beauty ervaren.
Stel jezelf eens de vraag wat is beauty? In mijn ogen is beauty meer dan make-up alleen het is een leefstijl een denkwijze en wel een hele leuke zo vind ik dat fashion, lifestyle en eten hier ook bij hoort.
Neem een kijkje en ik neem je mee in mijn wereld vol met beauty!

2 thoughts on “About me

Plaats een reactie